De SP in Zwartewaal

renske-leijtenVindt u dat het goed gaat in Nederland en de wereld? Of denkt u net als de SP dat het veel menselijker en socialer moet en kan?

Wilt u weten waar de komende Tweede Kamer verkiezingen echt om gaan? Kom dan kennis maken met de Socialistische Partij.

Maandag 17 mei zal Renske Leijten (SP Tweede Kamer) samen met SP-raadsleden uit onze gemeente graag uw vragen beantwoorden en vertellen hoe de SP denkt dat het beter, eerlijker en menselijker kan.

17 mei, 20.00 u, De Gaffelaar, Zwartewaal.
Koffie en thee is gratis.

Renske Leijten
Van 2003 tot 2007 was Renske bestuurslid van ROOD jong in de SP. In 2005 werd ze voorzitter van ROOD, en trad toe tot het dagelijks bestuur van de SP om de jongeren in de SP te vertegenwoordigen. Sinds 22 november 2006 is ze Tweede Kamerlid voor de SP, waar ze het woord voert op het gebied van zorg, sport, jongeren en studenten.

Renske studeerde Nederlandse Cultuur en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

“Democratie is veel meer dan eens in de vier jaar stemmen en dan de luiken weer sluiten; mensen moeten niet alleen toekijken hoe de politiek alles een beetje oplost. Het gaat er ook om hoe je zelf, als je onrecht signaleert, probeert krachten te bundelen van mensen die dat ook vinden, en dan proberen samen met de politiek dingen te veranderen”.

Voor meer informatie: 47 37 25 – brielle@sp.nlwww.brielle@sp.nl

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl