De strijd der gemeenteraadsstemmen.

verkiezingsstrijdFatsoen is de norm. Samenhorigheid de kreet.

Tegelijkertijd zie ik die kreten niet terug in het heetst van de strijd bij de gemeenteraadsverkiezingen in mijn woonplaats.

Wie van betekenis denkt te zijn, laat zich horen.

Meningen over partijen en kandidaten vliegen over het papier, over het net. Fatsoen waar is het gebleven? Moeten zij, zij die het beleid vorm mogen geven, mogen controleren, de norm voor de toekomst zijn? God staat ons bij.

Natuurlijk mag je van mening verschillen, natuurlijk mag je stelling innemen, maar is het niet onze plicht respectvol met die uiting van ons eerste recht om te gaan?

Het gaat er niet om hoe je je doel bereikt, maar of je je doel bereikt. Je onderscheidt je door je eigen norm. De norm die je de overwinning brengt. De norm die je laat glimlachen wanneer je oud en versleten voor je eigen spiegelbeeld staat. De rest, de rest ben je allang, heel lang vergeten.

Wees lief voor elkaar!

Angelique Bolk

Allemaal veel succes bij de verkiezingen op 3 maart 2010!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl