Delta Swing Band geeft concert

Zaterdag 5 september is het de Delta Swing Band die het derde zaterdagavond concert in de Hellevoetse vesting zal verzorgen.

Het swingende concert van deze bigband wordt gehouden in de tuin van het gemeentehuis aan de Oostzanddijk. Vanaf 19.30 uur brengen de ervaren muzikanten van deze band de bezoekers terug naar de tijd van Glenn Miller, Count Basie, Quincy Jones en Duke Ellington.

De 18 man sterke formatie onder de muzikale leiding van Marcel Streef, kent flink wat blaaswerk in de vorm van trompetten, trombones en saxofoons, aangevuld met een rythmsectie bestaande uit bas, gitaar, drums en keyboard die deze bigband helemaal compleet maakt. En natuurlijk, wat is een bigband zonder zangeres. Het openluchtconcert is gratis toegankelijk.

Het vierde en tevens laatste concert van deze serie dit jaar vindt plaat op 12 september a.s. Dit concert is op het plein bij het Brandweermuseum aan de Industriehaven en wordt verzorgd door de Sea Sound Big Band.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl