Drenkwaard knokt voor 1e klasse

drenkwaardNa de handhaving in het vorige seizoen hebben 3 talentvolle spelers ZVV Drenkwaard verruild voor eredivisionist OACN Boys.

Met het aantrekken van 2 oudgedienden Ferdi Pastijn en Carlos Herrera, hoeft coach Leo Bolier zich geen zorgen te maken over ervaring in zijn team. De selectie is al jaren actief bij ZVV Drenkwaard en gaat voor handhaving in de 1e klasse.

Maandag 7 september ging de zaalvoetbalcompetitie weer van start. ZVV Drenkwaard startte het seizoen, in de 1e klasse, tegen Watergras met een thuiswedstrijd in sporthal Drenkwaard in Zuidland. In een spannende wedstrijd moest ZVV Drenkwaard uiteindelijk het hoofd buigen voor Watergras, 3-4. Met invallers Ricardo Bevaart en Jasper Overgaauw kon ZVV Drenkwaard lang hopen op minimaal een punt. Een strafschop In de slotfase bracht Watergras de overwinning .

De komende weken speelt ZVV Drenkwaard op 14 september uit tegen WIA en op 23 september uit tegen Berkel. Op 28 september staat de thuiswedstrijd tegen Groenoord op het programma. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur in sporthal Drenkwaard en de toegang is gratis.

In totaal heeft ZVV Drenkwaard dit seizoen 7 competitieteams, die zich allen in de strijd om promotie willen mengen. De thuiswedstrijden worden op maandagavond gespeeld van 19.00 tot 23.00 uur in sporthal Drenkwaard. Iedereen is van harte welkom om eens in kijkje te komen nemen.

Ook op recreatief niveau wordt er gespeeld. Dit seizoen spelen 2 recreatie teams tegen bedrijven-, vrienden- en gelegenheidsteams. Teams die eens tegen een van de ZVV Drenkwaard teams willen spelen kunnen zich melden via info@zvvdrenkwaard.nl.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl