Drie branden in Rockanje

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er in Rockanje drie branden geweest in de omgeving van de Dwarsweg en de Dirk van Voornelaan. De politie onderzoekt de toedracht van deze branden.

De locaties van de branden liggen zo’n 200 meter van elkaar. De eerste melding betrof een schuurtje aan de Dirk van Voornelaan. De bewoner was rond kwart voor één in zijn huis aan het werk, toen hij herrie hoorde. Toen hij keek, zag hij zijn schuur in brand staan.

De tweede brand was aan de Dwarsweg, even na vier uur ’s nachts. Hier was er brand in twee auto’s die volledig zijn uitgebrand. Rond hetzelfde tijdstip, tien over vier, bleek er nog een derde brand te zijn in een garage aan de Dwarsweg. Daar stond een auto en de garagebox in brand.

Naar aanleiding van de branden is er op vrijdag spoedoverleg geweest tussen onder meer de politie en de burgemeester. Op basis van dit overleg zijn al direct enkele maatregelen uitgevoerd. Ook surveilleert de politie komende tijd extra.

De recherche van de politie van district De Eilanden onderzoekt de toedracht van de zaak en vraagt getuigen, of mensen met tips of informatie, om te bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl