Drukte op de snelwegen

Aan het einde van een rustige ochtendspits zijn er problemen ontstaan op de A4 en de A15.
Op de A4 Hoogvliet – Vlaardingen zorgde een vrachtwagen met pech voor de nodige vertraging ter hoogte van het knooppunt Kethelplein. Hierdoor is de rechterrijstrook afgesloten geweest en een file van 3 km ontstaan.

Behoorlijke vertraging was er ook voor het verkeer op de A15 van Rozenburg richting Ridderkerk, tussen Spijkenisse en Heijplaat/Pernis stond het verkeer stil over een lengte van 7 km.


Het zou hier gaan om een ongeval met een vrachtwagen die door onbekende reden zo hard moest remmen dat zijn lading (container met onbekende inhoud) is gaan schuiven tegen de cabine die vervolgens is losgeraakt van de vrachtwagen.

Deze is op de rijbaan terechtgekomen, met de nodige rommel tot gevolg. Rijkswaterstaat is begonnen met het opruimen van de rijbaan, waarbij men verwacht dat vanmiddag om 13:30 uur de gehele rijbaan pas weer vrijgegeven kan gaan worden. De chauffeur is overigens niet gewond geraakt bij dit ongeval.

De gehele rijbaan is korte tijd afgesloten geweest en momenteel kan het verkeer gebruik maken van één rijstrook. Hierbij geldt een extra reistijd van meer dan 20 minuten.

Ook op de A4 zorgt dit voor vertraging, tussen Vlaardingen-Oost en knp. Benelux rijdt het verkeer langzaam over 4 km.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl