DSB leed voor de regio

dsb01De DSB Bank is omgevallen en gezien de schuldenpositie zal de moedermaatschappij DSB Beheer ook niet overleven. Dat blijkt uit de eerste inventarisatie van de financiële gegevens.

Nu lijkt het een ver van ons VoornePuttens bed maar DSB Beheer heeft een hoop kleinere bedrijven onder haar hoede die niet in Wognum zijn gevestigd.

Volgens een overzicht die de site DSBLeed.nl publiceerde blijken ook bedrijven uit Spijkenisse en Hellevoetsluis onder deze paraplu te vallen. Volgens de site is DSB Beheer voor de volle 100% eigenaar van Van Rijswijk Groep B.V uit Hellevoetsluis en Hendriks & Partner Assurantiën B.V uit Spijkenisse/Hellevoetsluis.

Als deze gegevens kloppen dan zal binnenkort als ook DSB Beheer niet zelfstandig kan blijven bestaan een curator worden aangesteld, die gaat bekijken wat er met de vele bedrijven die aan de DSB kerstboom hangen gaat gebeuren. Waarschijnlijk zullen alle bedrijven worden verkocht aan de hoogstbiedende.

Onduidelijk is welke gevolgen dit voor de betreffende bedrijven zal hebben. Ook is onbekend welke rol deze bedrijven hebben gespeeld in het slijten van de woekerpolissen.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl