Duizendste baby in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis

baby1000Op 24 december, kerstavond, is de duizendste baby van het jaar 2009 geboren in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis.

Giovanni Emans kwam om 21.16 uur ter wereld op de afdeling verloskunde van het Spijkenisser ziekenhuis.

Van het ziekenhuis kreeg de baby uit handen van dr. F.J.M. Huikeshoven (gynaecoloog) en Marlinda Dieleman (klinisch verloskundige) een feestelijk cadeau.Voor zijn trotse ouders, mevrouw Slijkhuis en de heer Emans, was er champagne.

Sinds 2007 zijn er klinisch verloskundigen werkzaam in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis. Inmiddels werken er 7 klinisch verloskundigen op de kraam- en verlosafdeling waardoor 7 X 24 uur verloskundige zorg gegarandeerd is. De klinisch verloskundige begeleidt de zwangere, barende en de kraamvrouw onder verantwoording van een gynaecoloog.

De Raad van Bestuur, gynaecologen, klinisch verloskundigen en de overige medewerkers van de kraam- en verlosafdeling zijn zeer verheugd dat de 1000ste baby is geboren.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl