Een half jaar VPinfo.nl: Bijna 500.000 pagina’s bekeken!

vpinfo-webserverNu het bijna einde van dit jaar is, kijken wij kort terug op het afgelopen jaar VPinfo.nl.

De site vpinfo.nl werd gelanceerd op 25 juni 2009. Die dag verscheen het eerste bericht op deze website.

Sindsdien volgende vele andere berichten op onze website.

Deze berichten zijn inmiddels bijna een half miljoen keer bekeken. Dit door ruim 45.000 verschillende bezoekers. De meest gelezen berichten zijn: Marine Hospitaal Hellevoetsluis door brand verwoest, brand aan Elementenweg Spijkenisse, op wie ga jij stemmen in 2010 (editie Spijkenisse) , 1 dode bij schietincident Perzikgaard en Stadswietkwekerij Spijkenisse wordt officieel geopend door Eurlings

Dit alles leidde tot een gigantisch dataverkeer in de afgelopen 6 maanden. Ruim 120 Gig aan data ging er van onze server naar uw computers. Ook leuk is om te zien wie onze site bezochten. Zo zagen wij alle ministeries aan ons voorbij komen, meer dan 200 gemeentehuizen, diverse banken, advocatenkantoren, makelaars, omroepen en veel andere kranten.

De gemiddelde tijd dat een bezoeker op VPinfo.nl verbleef, is vrij hoog. Een gemiddeld bezoek duurt ruim 3 minuten. Daarnaast bleken onze bezoekers ook trouwe bezoekers. Zo zijn er bezoekers die dagelijks meer dan 5 keer op een dag bij ons nieuws komen lezen.

Dit alles bij elkaar maakt dat wij van VPinfo.nl tevreden zijn over de eerste 6 maanden. We groeien hard. Daar blijven wij ook aan werken. Zo zal er begin 2010 een nieuwe webserver in gebruik gesteld worden en komt er een speciale versie van VPinfo.nl voor op je mobiel. En er zijn meer plannen. Daarover kunnen wij nu nog niet veel zeggen.

Bijna einde van het jaar. De laatste week zal (traditiegetrouw) waarschijnlijk weinig nieuws bevatten. Daar waar anderen dan komen met veel lijstjes over het afgelopen jaar, gaan wij het een weekje rustig aan doen. Niet dat er niets op de site zal verschijnen, nee, maar we gaan wel een weekje tijd indelen voor andere leuke dingen.

Wij wensen onze lezers een fijne kerst. Doe rustig aan. Geniet van het leven en de mensen om u heen. Want dat is het belangrijkste.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl