Bobo’s in het wild: Eerste paal C1000 met handkracht de grond in.

c1000-paalDe witte tent op Waterland is niet de tijdelijke C1000. Hoewel dat in een stad, waar we een tijdelijk theater en een tijdelijke bibliotheek kennen, eigenlijk niet zo vreemd zou zijn.

Nee, de witte tent was er voor de bobo’s uit de politiek, wat mensen uit het bedrijfsleven (natuurlijk ook C1000), toegestroomde pers en andere belangstellenden, die op deze koude dag kwamen kijken naar het slaan van de eerste paal.

Ook nu weer werden de keurig gevouwen witte jassen aangedaan. (overigens, daaraan herkent u altijd de bobo’s, aan die mooie vouwen in hun werkjassen en vaak spierwitte laarzen, iets wat op een bouwterrein natuurlijk nooit lang wit zou blijven). De eerste paal dus vandaag. Alleen ditmaal niet een heftige IHC-Fundex 3500, een flink naar diesel ruikende, bijna bejaarde Hitachi KH 180 GL of een monster onder de heimachines; Junttan PM30.

Nee wat touwen en een paar stukken ijzer, waar de bobo’s aan mochten trekken. Het modeltype is helaas onbekend maar dat het zelfs in de kou tot een zweetdruppel leidde, deed ons goed (om te zien).

Enfin, uw begrijpt het al, de redactie was aanwezig bij het slaan van de eerste paal van het destijds afgebrande winkelcentrum Waterland waar over een jaartje weer volop gewinkeld kan worden bij de C1000. (genoeg reclame voor nu)
C1000 let op de vouwen in de jassen
Ziet u de vouwen?
C1000 trekken maarC1000 hapje, blabla, drankje

{youtube}dZkV2nGJefw{/youtube}
© Foto’s Cok de Coninck

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl