Eerste sleutels uitgereikt

eerste-huurders-acgOp woensdag 13 januari is Maasdelta Spijkenisse begonnen met de oplevering van het nieuwbouwproject ACG ofwel Akelei, Campanula en Gentiaan in Hoogwerf.

Manager Wonen Ingeborg Dalderup overhandigde voor de deur van Gentiaan een bos bloemen aan de eerste zes huurders.

In 2007 startte de sloop van drie appartementencomplexen aan de Akelei-, Campanula- en Gentiaanstraat. Er komen met 3 complexen met in totaal 92 huurwoningen voor in de plaats. De andere twee gebouwen, Akelei en Campanula, worden naar verwachting half maart en begin mei opgeleverd.

Eén straat verderop verloopt de bouw van Leliepark ook voorspoedig. De bouw van dit project startte gelijktijdig met ACG. Leliepark bestaat uit een 12 bouwlagen tellende woontoren met 33 koopappartementen en een parkeerkelder met 33 plaatsen. Verder komen er 14 koopeengezinswoningen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl