Er komt sneeuw deze kant op. Verkeer dient rekening te houden met hinder

verkeersalarmHet verkeer zal in het westen van het land tijdens de tweede helft van de woensdagavondspits veel last krijgen van het winterse weer.

Al een groot gedeelte van de dag hangt er boven de kop van Noord-Holland en de Noordzee een gebied waar veel sneeuw uit valt.

Langzaam zakt de buienlijn zuid-oostwaarts en zal volgens Meteo Consult tussen 17:00 en 18:00 uur in een strook tussen Amsterdam en Den Haag liggen. Meteo Consult verwacht dat het met name in het westen van land zo’n tweeëneenhalf uur zal blijven sneeuwen en dat er ongeveer 5cm sneeuw zal vallen.

In het gebied Voorne-Putten wordt ongeveer 4 cm sneeuw verwacht. Het gevaar zit in de ijslaag die onder het sneeuw voor verradelijke omstandigheden kan zorgen

De sneeuwval met daarbij het tekort aan strooizout zal ervoor zorgen dat de weg slecht begaanbaar zal worden.

De VerkeersInformatieDienst adviseert weggebruikers indien mogelijk de tweede helft van de avondspits het westen van het land te ontzien.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl