Erepenning voor vertrekkend wethouder Heijboer

brielle-vertrek-heijboerAfgelopen vrijdag, 16 april, nam wethouder Aart Heijboer na ruim zeven jaar wethouderschap afscheid van de gemeente Brielle om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten. Niet alleen door de vele gasten, maar ook door burgemeester Betty van Viegen werd hij flink in het zonnetje gezet. Zij verraste hem met de Brielse erepenning als kroon op zijn werk.

Na mooie woorden van de burgemeester Betty van Viegen, de gemeentesecretaris Wim van Noord en nieuwbakken wethouder Klaas Schipper namens de VVD, en Leo van der Valk namens LTO Nederland, afdeling Zuid-Holland-Zuid, vertelde Aart Heijboer inderdaad zelf met meest trots te zijn op het project van de glassanering en glasconcentratie in Vierpolders. Namens LTO Nederland kreeg hij dan ook een passend cadeau; een zogenaamd “kas-raam” met daarop de welluidende tekst “Aart bedankt! Voor een glashelder bloeiend ondernemers klimaat.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl