Evenementenkalender 2010 Hellevoetsluis bekend

zeehelden05De Gemeente Hellevoetsluis heeft de concept-evenementenkalender 2010 vastgesteld.

Organisaties hadden van de gemeente het verzoek gekregen uiterlijk 15 november 2009 aan te geven welke evenementen ze in 2010 willen gaan organiseren.

Op basis van deze gegevens is een concept-evenementenkalender voor 2010 opgesteld. De evenementenkalender bevat momenteel zo’n 70 evenementen variërend van nachtmarkten tot evenementen in het kader van de doorkomst van de Tour de France in juli.

Organisatoren zullen een brief ontvangen waarin vermeld wordt of hun evenement op de evenementenkalender opgenomen is. Bij positief bericht kunnen zij een aanvraag voor een evenementenvergunning indienen.

Binnen deze voorlopige kalender is nog ruimte aanwezig voor een aantal verschillende evenementen. Organisaties kunnen hiervoor contact opnemen met de afdeling BMO van de Gemeente Hellevoetsluis via 0181-330275. Zodra bekend is welke evenementen een organisatie wil organiseren, wordt bekeken of het past binnen de evenementenkalender, zodat daarna eventueel een evenementenvergunning kan worden aangevraagd.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl