Expositie Teken- en Schildergroep Kunstkring Voorne

tekengroepVan 1 t/m 28 februari 2010 exposeert de Teken- en Schildergroep van Kunstkring Voorne, in Kunst in Uitvoering aan de Bernissedijk 24 in Zwartewaal.

Kunst in Uitvoering is de galerie en het atelier van Kunstkring Voorne, waar iedere maand kunst van een of meerdere leden van de Kunstkring te bewonderen is.

De kunstenaars zijn tijdens de openingsdagen aanwezig.

De Teken – en Schildergroep komt voort uit Stichting Beeldende Kunst Brielle en maakt nu deel uit van Kunstkring Voorne. Maandag ‘s avonds komt de groep bij elkaar om eigen werk te maken onder leiding van Eelke van Willigen, een beeldend kunstenaar uit de regio.

Er wordt zoveel werk gemaakt dat, buiten de jaarlijkse expositie (dit jaar in het Gemeentehuis van Hellevoetsluis), nu in de maand februari ook een extra expositie kan worden gehouden in Kunst in Uitvoering in Zwartewaal.

Er worden tekeningen, pastels, schilderijen en werk in gemengde technieken van de meeste van de 25 kunstenaars getoond.

Atelier/Galerie “Kunst in Uitvoering” in Zwartewaal, Bernisserdijk 24 (kop van de haven) is geopend: vrijdag en zaterdag van 11.00 – 17.00 uur en op zondag van 13.00 – 16.00 uur. Meer informatie: via info@kunstkringvoorne.nl en op www.kunstkringvoorne.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl