Fiesten langs de vestingsteden

De route gaat langs alle vestingsteden en is zo’n 800 kilometer lang. De route kan natuurlijk ook in gedeeltes worden afgelegd.

Naast een prachtige fietstocht die natuurlijk voor de fanatieke wandelaar ook te voet is af te leggen, bieden zij u de gelegenheid om de vestingstadjes te bezoeken.

In de vestingsteden kunt u de geschiedenis beleven. Iedere vestingstad heeft haar eigen verhalen te vertellen en ademt haar eigen sfeer uit.

U kunt dit verleden op veel plekken ervaren en de verdedigingswerken in volle glorie aanschouwen.

Uiteraard biedt iedere stad u een mooie stadswandeling, die u op eigen gelegenheid of onder leiding van een gids kunt maken. Het is ook mogelijk om op bijzondere locaties in een vestingsteden te overnachten.

In de brochure Lange-afstand fietsroute zijn een 3-tal arrangementen als voorbeeld verder uitgewerkt, maar het is natuurlijk mogelijk om een arrangement naar uw wensen op te stellen. De toeristische informatiepunten van de vestingsteden kunnen u hierbij helpen.

De brochure Lange-afstand fietsroute is gratis verkrijgbaar bij de toeristische informatiepunten van alle steden, maar u kunt de brochure ook aanvragen door een mailtje te sturen aan info@vestingsteden.nl. Voor meer informatie: www.vestingsteden.nl.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl