Fiets hem er in

Op 3 juli vindt er een uniek toerfietsspektakel plaats. Fietsliefhebbers kunnen zich deze dag op diverse plaatsen in de regio inschrijven voor een TOUR DE FRANCE GEZINSTOCHT en daarbij zelf het unieke Tourgevoel ervaren.

Omdat de derde dag van het zomerfeest in Tinte samenvalt met de organisatie van deze gezinstochten, stelt de Stichting Tinte 400 haar feestterrein aan de Lodderlandsedijk open voor deelnemers aan deze tocht en biedt hen daarmee, naast het beoogde fietsplezier, ook een stukje ontspanning (zie hiervoor het programma op de site van de Stichting Tinte 400: www.tinte.nl).

Wie de Tour de France Gezinstocht vanuit Tinte wenst te starten, kan zich tussen 12.00 en 13.30 uur op het feestterrein inschrijven. De kosten bedragen € 2.50 per deelnemer. Meer informatie over de gezinstochten is te vinden op www.tourdefrance.nl.

In het verlengde van de diverse Touractiviteiten dit weekend heeft het bestuur van de Stichting Tinte 400 besloten om ook haar eigen Tour de France te organiseren. Een Tour met een knipoog natuurlijk! Een zeer korte tour ook: een tour van de wal in de sloot zeg maar!

Op zaterdag 3 juli organiseert de Stichting in samenwerking met Outdoor Westvoorne voor de een zogeheten FIETS ‘M D’R IN spektakel.
Er wordt in twee leeftijdgroepen gestreden. ’s Middags van 15.00 tot 17.00 uur kunnen de 12 tot 16 jarigen aan de slag; ’s avonds van 20.00 tot 22.00 uur wordt ruimte gegeven aan de avonturiers boven de 16 jaar oud.
In beide groepen zijn er 3 prijzen te verdelen: de prijs voor de mooiste fiets, die voor de snelste tijd en een prijs voor de deelnemer met de meeste pech.
Zie voor meer info en inschrijvingsformulieren de site van de Stichting Tinte 400.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl