Finale Grote Prijs Rijnmond en Voorne Putten in TexMex

gpvpr2010Helaas, de jaarlijkse wedstrijd Grote Prijs Rijnmond en Voorne Putten zit er weer bijna op! In totaal hebben 40 bands meegedaan aan dit evenement, dat plaats heeft gevonden in TexMex, Mach en Verenigingsgebouw Tinte.

Ook dit jaar ontbrak het niet aan het nodige talent, want elke voorronde stonden er weer echte rasartiesten op het podium om het publiek op te zwepen.

De finale vind dit jaar in twee delen plaats. Afgelopen zaterdag heeft Librium de hoogste punten behaald in Mach tijdens de eerste helft van de finale, maar op 4 juni wordt bekend wie de uiteindelijke winaar is van deze wedstrijd. Want dan vindt het tweede, en tevens laatste gedeelte van de finale plaats in TexMex te Spijkenisse.

De bands Bullshine, A New Dawn, Project-D, Plaats-Delict en Spum staan dan op het podium, en hopen door de jury als winnaar te worden verkozen. Het beloofd een geweldige avond te worden, elke band heeft zo zijn eigen genre: rock ’n roll, hiphop, metal etc. Voor ieder wat wils. De band die als beste wordt verkozen deze avond, wint onder andere een optreden op Wallenpop, Rockanje Live, Tentfeest Oostvoorne en het SpijkenisseFestival.

Puppi, the Queen of Chaos, die sinds mensenheugenis de vaste presentatrice is van de Grote Prijs Rijnmond en Voorne Putten is, zal op deze bijzondere avond afscheid nemen van haar podium. Na jaren alle liefde gegeven te hebben aan het publiek, de muziek en voornamelijk de bands, geeft zij de microfoon door aan Rockin’ Romina.

Voor diegene die van pure muziek houdt in alle mogelijke vormen en/of afscheid willen nemen van Puppi: TexMex bevindt zich op de Vredehofstraat 12-14. De deuren zijn geopend vanaf half acht. Eén euro entree. Meer info is te vinden op www.groteprijsrvp.tk.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl