Foto-expositie medewerkers gemeente Hellevoetsluis

foto-hellevoet-wit-veldVan maandag 7 december tot na de jaarwisseling is in de centrale hal van het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26 een foto-expositie te zien van 9 medewerkers van de gemeente.

Zij laten hiermee hun creatieve kant zien, een kant die u normaal gesproken niet van hen ziet.

Een kant die staat, die stroomt, die vertedert, die waait, die vraagt wat u ziet. Maar ook een kant die kleurt, die een glimlach tevoorschijn tovert, die u voorover doet buigen en een stap terug laat doen. Zelfs een kant die naar u kijkt.

foto-hellevoet-harbourEen ieder is van harte welkom om deze andere kanten van medewerkers van de gemeentelijke organisatie te komen bekijken.

Dit kan gedurende de reguliere openingstijden van het gemeentehuis van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdag tot 19.30 uur.

foto-hellevoet-oog

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl