Foto-fiets-tentoonstelling in de hal van het Stadhuis

fototentoonstellingFotoclub Spijkenisse houdt in de hal van het stadhuis een expositie waarin fietsers worden getoond op allerlei verschillende manier.

De Fotoclub heeft de Giro ‘d Italia en de Tour de France als inspiratie genomen en fietsers, wielrenners en fietsen op allerlei manieren tentoon gesteld. Het geheel geeft een verrassende blik op fietsen.

De Fotoclub Spijkenisse bestaat nu twee jaar en telt zo’n vijfenvijftig leden. Ze is lid van de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen en werd bij de jaarlijks landelijke bondwedstrijd in 2009 van de 123 deelnemers twintigste. Het was de eerste keer dat zij meedeed.

Al eerder exposeerde de fotoclub in het stadhuis. De vereniging heeft als doel een zo hoog mogelijke kwaliteit van foto’s te krijgen en om mensen de kennis van fotografie bij te brengen. De club komt een keer in de week bij elkaar in wijkcentrum De Kreek waar uitleg gegeven wordt. Ook organiseren zij workshops en uitstapjes.

De tentoonstelling is tot 9 juli te bezichtigen en is voor iedereen toegankelijk.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl