Gedragsveranderingen bij dementie

Het volgende thema voor het Alzheimer Café Spijkenisse, die gehouden zal worden op dinsdagavond 20 maart 2012, is gedragsveranderingen bij dementie. Jeroen van Duijl is gedragspsycholoog en zal over dit thema worden geïnterviewd. Hij zal met name ingaan op de diverse vormen van probleemgedrag en hiervoor de nodige omgangsadviezen geven.

Uiteraard is er volop gelegenheid voor u om vragen te stellen. Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft. Locatie is de ontmoetingsruimte  “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis. 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl