Hellevoetsluis zoekt aannemers voor project leerwerkaanbod

bestrating1De gemeente Hellevoetsluis wil op korte termijn het openbare gebied op het bedrijventerrein Kickers Bloem 1 een opknapbeurt geven.

Het gaat hier om werkzaamheden aan het openbaar groen en bestrating.

De werkzaamheden vallen in een project leerwerkaanbod. Dit houdt in dat de aannemer van de werkzaamheden een erkend ‘leerbedrijf’ is en de werkzaamheden uitgevoerd worden door jongeren die hierdoor ervaring opdoen op de arbeidsmarkt. Het bedrijf dient de jongeren op te leiden en te begeleiden tijdens de werkzaamheden. De jongeren moeten een dienstverband bij het bedrijf krijgen dat tenminste duurt tot de duur van de werkzaamheden.

De gemeente Hellevoetsluis heeft middels publicaties met name lokale en regionale bedrijven verzocht om zich te melden voor dit project. Het melden bij de gemeente kan nog steeds en wel tot 27 januari. De aanmelding dient vergezeld te gaan van een plan van aanpak voor het leerwerktraject, referenties en ervaringen over de laatste drie jaar en een lijst met de in te zetten leermeesters op het project.

Bedrijven kunnen zich melden bij de heer J.H. van den Handel, senior beleidsmedewerker Economische Zaken van de gemeente Hellevoetsluis postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl