Gemeente Westvoorne centraal op RegioTV

regiotvOp donderdag 28 januari wordt voor het programma de Regio Special vanaf 19:30 een TV-opname gemaakt in het Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne.

De Regio Special wordt wekelijks uitgezonden op Regio TV Rotterdam en is een onderhoudend programma waarin aandacht wordt besteed aan verschillende wijken, dorpen en steden in regio Rijnmond.

Tijdens de opname komen een aantal belangrijke gasten uit de gemeente aan het woord, maar ook nodigen wij alle buurtbewoners van harte uit om de TV-opname gratis bij te wonen. Het publiek krijgt in het speciale onderdeel “De Microfoon” de mogelijkheid om hun mening te geven. Ook is er ruimte voor muziek met elke week live optredens van verschillende muzikanten.

De Regio Special is elk weekend herhaaldelijk te zien op Regio TV Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www.rtvrotterdam.nl

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl