Getuigen gezocht na overvallen op tankstations

dcberkelDe afdeling Opsporing van het district de Eilanden heeft twee overvallen in onderzoek waarbij zij een beroep doen op de hulp van burger.

De eerste overval waarvan zij uw hulp inroepen is gepleegd op donderdagavond 26 november, om ongeveer half negen op een pompstation aan de Beukenlaan in Spijkenisse. De daders zijn na de overval weggerend. Op dat moment fietste er een jongeman voorbij en de politie gaat ervan uit dat deze de vluchtende daders heeft gezien. De politie wil graag in contact komen met deze fietser en natuurlijk ook met eventuele andere getuigen.

De andere overval waarvoor de afdeling Opsporing op zoek is naar getuigen is gepleegd één dag daarna, op vrijdagavond 27 november. Ditmaal was een pompstation aan het Noordeinde doelwit van overvallers. Zij hebben vermoedelijk bij het pompstation staan wachten tot er niemand meer in de shop aanwezig was en sloegen daarna toe. De politie is nu op zoek naar getuigen die die avond rond zes uur iets is opgevallen in de buurt van het tankstation, of die getuige zijn geweest van de daadwerkelijke overval.

Zij worden voor beide zaken verzocht contact op te nemen met de afdeling Opsporing van het district de Eilanden op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl