Gezocht: vrijwillige chauffeurs en bijrijders

dierenambulance1Dierenbescherming Rijnmond is voor haar dierenambulances Zuid-Holland Zuid op Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee op zoek naar vrijwillige chauffeurs en bijrijders die een of meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn voor het bemensen van de dierenambulances, die 24/7 beschikbaar zijn voor het vervoer van gewonde, zieke en aangereden dieren. 

Zij brengen deze naar dierenartsen waar zij behandeld worden. Ook zwervend aangetroffen dieren worden opgehaald en naar het Streekdierentehuis gebracht. Kortom zij vormen een uiterst belangrijke schakel in het netwerk van dierennoodhulp.

Bent u een dag/avond/nacht per week beschikbaar. Bezit u een geldig rijbewijs B. Hebt u affiniteit met het werk van de Dierenbescherming. Bent u stressbestendig en bezit u goede sociale vaardigheden?

Wij bieden u volledig ingerichte dierenambulances waarmee men dieren kan vervoeren. Een leuk team van collega’s die allemaal een hart voor dieren hebben. U kunt deelnemen aan diverse cursussen waaronder een dieren-EHBO cursus.

Bent u nog steeds enthousiast voor deze vrijwillige functie en wilt u zich aanmelden ga dan naar onze site www.dierenbescherming-rijnmond.nl en klik onderaan de site op het onderwerp ‘Formulieren’. Kies het aanmeldingsformulier chauffeur, vul dit in en klik op de button ‘Formulier versturen’. Wij nodigen u uit voor een intake gesprek. Voor u het weet bent u actief bezig met het helpen van dieren en ervaart u wat voor dankbaar werk dit is. Bellen kan ook: 088 – 34 37 112 en meldt u aan.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl