GJ ’t Hart: Werken aan een mooier en beter Spijkenisse

gj-t-hartOnafhankelijk Nieuw Spijkenisse (ONS) is een lokale partij voor en door Spijkenissers.

ONS zet zich vooral in voor de bestaande wijken, het sport- en verenigingsleven en het verbeteren van de voorzieningen voor jong en oud in Spijkenisse. Zichtbaar, open en toegankelijk zijn de kenmerken van ONS.

Lijsttrekker: Gert-Jan ’t Hart, geboren (1962) en getogen in Spijkenisse. Getrouwd, 4 kinderen:

“Ik heb gekozen voor ONS omdat deze partij dicht bij de inwoners staat en haar wortels heeft in het sport- en verenigingsleven. Het gaat ONS niet om het politieke spel maar om de resultaten, namelijk werken aan een mooier en beter Spijkenisse.”

Wat gaat goed in Spijkenisse? ” Ik vind het goed dat Spijkenisse steeds meer voorzieningen krijgt die horen bij de omvang van een ‘stad’, zonder dat de charme van het ‘oude dorp’ (verder) verloren gaat.”

Wat fout gaat? ”In de politiek moet het (nog) meer om de inhoud van Spijkenisse gaan. Met elkaar is de politiek verantwoordelijk om Spijkenisse mooier en beter te maken.”

” Wij willen ons inzetten voor de bestaande wijken, door deze goed te onderhouden en voorzieningen te realiseren. Meer samenhorigheid en sociale verbanden met mensen die naar elkaar omkijken.”

Wat heeft O.N.S de afgelopen 4 jaar voor elkaar gekregen? “Rij, fiets en wandel door Spijkenisse en zie de resultaten.”

Hoeveel zetels verwacht of hoop je? “ONS hoopt te handhaven en verantwoordelijkheid te dragen in een brede coalitie. Iedereen hoopt altijd een beter resultaat dan de vorige keer. Alleen als ONS dat zegt, ontstaat er een bijzondere situatie. Dus dat zeggen wij dan ook niet.”

© Irene Hoogenraad / VPinfo.nl

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl