Gonnie Paul in Kunstwerk Westvoorne

gonnie-paulVanaf dinsdag 30 maart tot en met zaterdag 10 april is het werk van Gonnie Paul te bewonderen in atelier Kunstwerk aan de Hoflaan. Kunstschilder Gonnie Paul woont en werkt in Amsterdam en Werkendam en heeft een ideale combinatie gevonden in het drukke leven van de stad Amsterdam en het rustgevende van het platteland en de Biesbosch bij Werkendam. Haar omgeving inspireert haar en daarin staat de mens centraal.

Zij schildert vanuit de werkelijkheid naar en vorm van abtractie, waarbij het toeval soms een rol krijgt. In haar werk streeft zij naar helderheid, de juiste kleuren. Schilderen is een metafoor voor het leven, iedereen maakt zijn eigen schilderij. Modelschilderen is een vast onderdeel in haar patroon om voortdurend te blijven kijken en haar vaardigheid te behouden.

” Verf, kleur en liefde” was het thema van haar laatste expositie. Zij heeft haar opleiding gehad in Utrecht, waar zij een l.o. akte tekenen haalde aan de Marnix Academie. Daarna volgde zij een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten bij de afdeling Autonoom schilderen.

Atelier Kunstwerk Westvoorne is een initiatief van de Business Club Westvoorne en heeft als doelstelling kunst, kunstenaars en publiek met elkaar in contact te brengen. De laagdrempeligheid van het atelier speelt daar een grote rol in en aan het begin van dit expositiejaar hebben al velen de weg naar Kunstwerk weer gevonden.

De expositie van Gonnie Paul is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zij zal zelf dagelijks aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over haar werk.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl