“Groeten uit” actie een succes

ons-kaartDe zomerkaart van ONS ‘Groeten uit Spijkenisse’ aan alle Spijkenissers is een heus succes gebleken, aldus de partij.

ONS bezorgde alle inwoners van Spijkenisse, een zomerkaart, met de mogelijkheid hun suggestie of idee op te schrijven en in te sturen.

Hiermee maakte iedereen kans op een leuk Spijkenisser kadopakket voor het meest originele idee.

Inmiddels is de zomervakantie afgelopen en was het tijd om de balans op te maken. Alle kaarten zijn inmiddels geteld, ingedeeld in categorieen en een groot deel van de kaarten van mensen met een concrete vraag zijn in de afgelopen week teruggebeld. “Er zijn al een aantal zaken naar aanleiding van de vragen opgelost en een aantal aangedragen ideeën staan op het punt van realiseren, juist deze inwoners waren dubbel-enthousiast over de kaarten-actie en het opvolgende telefoongesprek” aldus ONS Wethouder Jan Willem Mijnans.

“We hadden de verwachting ongeveer 200 kaarten teruggestuurd te krijgen, het is tenslotte altijd afwachten hoe enthousiast mensen reageren op een dergelijke actie, maar er zaten hele originele ideeën tussen!” aldus Jan van Dijk, fractievoorzitter van ONS. Met meer dan 600 ge-retourneerde kaarten en 50 emails zijn de verwachtingen van ONS over deze actie ruimschoots gehaald. ONS kiest volgende week het meest originele idee uit.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl