Groot nieuwjaarsfeest in Spijkenisse

danceHet belooft een mooi feest te worden. Een aantal bekende dj’s uit Spijkenisse verzorgt de muziek, onder wie Paul Hazendonk en Mr. San B.

Laatstgenoemde draait regelmatig in De Kleine Hertog en Sportcafé 4Corners. Paul Hazendonk is de man achter een aantal eigen platenlabels.

Daarnaast werkt hij aan verschillende remixen. Zijn nieuwe track ‘Sweet Torture’ zal binnenkort uitkomen op Stolen Moments, met remixen van Umek, Boris Ross en Bart Thissen!

Onlangs draaide Hazendonk samen met Warren Fellow op Awakenings in the Factory 10, waar het dak eraf ging. Binnenkort is hij te zien en te horen inonder meer de Melkweg, Paradiso, Factory 10 en Inferno, én op het Groove to Chill festival.

Gratis kaarten

Kaarten voor het oud en nieuw feest zijn gratis. Ze zijn alleen vooraf verkrijgbaar en dus niet aan de deur. De kaarten zijn af te halen bij diverse ticketpunten in de stad. Per persoon wordt één ticket uitgegeven, onder vermelding van naam en adres. Het feest is alleen toegankelijk met een geldig ticket.

Alleen lichtalcoholische dranken

Het is tijdens het oud en nieuw feest niet toegestaan drank, drugs, wapens of vuurwerk mee naar binnen te nemen. Bij de deur vindt controle plaats via detectiepoortjes. Ook wordt er gefouilleerd. Op het feest worden lichtalcoholische dranken geschonken. Deze dranken worden alleen verkocht aan bezoekers van 16 jaar en ouder. Om alcohol te kunnen kopen, moet een polsbandje worden gehaald. En dat is alleen verkrijgbaar op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.Het feest wordt gehouden in sporthal Den Oert

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl