Grote controle leidt tot inbeslagname voertuigen

anprDe politie, waaronder medewerkers van het politiewijkteam, heeft een ANPR-controle uitgevoerd.

Vrijdagmiddag van twee uur tot kwart over zeven ’s avonds hielden agenten een verkeerscontrole waarbij ANPR is ingezet.

De locatie was op de N218 in beide richtingen. De controleplaats was het parkeerterrein achter de supermarkt bij de Thoelaverweg.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met de Rijksbelasting en de RDW. In totaal scande agenten 3980 voertuigen waarvan 39 voertuigen een hit gaven. De Rijksbelasting inde ongeveer 30.000 euro aan openstaande schulden. Op 4 voertuigen legden zij beslag.

De politie gaf diverse bekeuringen voor ondermeer: voertuigen met getinte ramen (1), niet-dragen autogordel (2), niet dragen helm (2), verkeerd beladen (1), een te gladde band (1), niet handsfree bellen (1) en rijden onder invloed (540 ugl). Daarnaast doorzochten agenten 6 auto’s in het kader van de opiumwet.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl