Grote Prijs Rijnmond en Voorne Putten in Tinte

gprvpOp vrijdag 16 en zaterdag 17 april worden in het Verenigingsgebouw aan de Strypsedijk 50A in Tinte door de Stichting Tinte 400 twee van de acht voorronden van de Grote Prijs Rijnmond en Voorne-Putten georganiseerd.

De overige voorronden vinden plaats in TexMex in Spijkenisse en Mach in Hellevoetsluis. De uiteindelijke finale van de Grote Prijs wordt in juni in TexMex georganiseerd.

Ook dit jaar hebben bands van binnen en buiten de regio zich weer kunnen inschrijven voor deelname aan deze Grote Prijs. Dit evenement biedt de deelnemers, naast natuurlijk het verkrijgen van eeuwige roem, een aantal interessante prijzen (bijvoorbeeld optredens in/op Mach en Texmex, Wallenpop, Spijkenisse Festival, Stompin’ festival, tentfeest Oostvoorne, Rockinfuus en Rockanje Live 2011).

Het programma voor Tinte ziet er als volgt uit: op 16 april spelen de bands Rodax, Sting ‘R, Stereo X, Gottlieb en Too Loud for Granny; op 17 april zijn The Optimistic, Queen Bee, Primitive, Saint Vincent and the Grenadines en de band IJzer aan de beurt. Op beide avonden vangt het programma om 20.30 uur aan (zaal open om 20.00 uur).

Zie voor meer informatie: www.groteprijsrvp.tk of www.tinte.nl.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl