Guido Weijers in de Stoep

guido-weijersOp vrijdag 21 augustus start de vrije kaartverkoop voor de voorstellingen, seizoen 2009/2010, in Theater de Stoep. Vanaf dat moment is de kassa geopend, kan er telefonisch gereserveerd en kunnen via de website www.destoep.nu kaarten gekocht worden.

Ook gaan de kaarten voor Guido Weijers (speeldata op 9 en 10 oktober) in de verkoop.

Theater de Stoep verwacht op 15, 16, 18 en 19 september Het Groot Niet Te Vermijden op het podium met de try-out van hun allernieuwste voorstelling ‘ Long Way Home’. Voor 19 september zijn de kaarten in de voorverkoop reeds uitverkocht, maar voor de andere drie avonden zijn er nog kaarten beschikbaar.

Verder is Marc-Marie Huijbregts op 17 oktober uitverkocht, maar zijn er nog wel kaarten voor de voorstelling op 18 oktober. Ook uitverkocht zijn: Richard Groenendijk en Oranje Boven.

Voor alle andere voorstellingen in het jaarprogramma zijn nog kaarten beschikbaar. Dus ook voor Jan Jaap van der Wal, Claudia de Breij, Sara Kroos, Hans Liberg enz.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl