Handig die voetstappen in de sneeuw

voetstapDat het winterse weer naast veel plezier, ook tot ongemakken kan leiden is bekend. Politiewerk kan hierdoor in een aantal gevallen een stuk gemakkelijker worden.

Zo kreeg de politie vrijdagochtend rond zeven uur melding dat er was ingebroken bij een voetbalvereniging aan de Lange Groeneweg in Spijkenisse.

Ondanks de gladheid door de sneeuw was de politie er snel en kon direct een onderzoek starten. Een ruit was vernield, waarna men het pand doorzocht en onder meer snoep en frisdrank wegnam.

Bij de vernielde ruit en rondom het pand, zagen politiemensen in de sneeuw afdrukken van sportschoenen van een bepaald merk. De twee agenten volgden het spoor en dit leidde een uur later en enkele tientallen straten verder tot de aanhouding van de 17-jarige verdachte uit Spijkenisse. In de caravan waar hij lag te slapen, werd onder meer snoep en frisdrank aangetroffen. De verdachte is aangehouden en de goederen zijn in beslag genomen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl