Hartelgroep 25 jaar

hartelgroep-fpFeest vandaag bij de scouting. De Hartelgroep Spijkenisse bestaat 25 jaar en dat moest gevierd worden. Rond 12 uur verzamelden de vele scouts zich bij het clubgebouw dat sinds 2003 in gebruik is.

Daar werden de kinderen verrast met ondermeer pannenkoeken. De Hartelgroep kent momenteel rond de 150 leden en deze worden begeleid door een team van 50 vrijwillige leiders. Met grote regelmaat weten nieuwe kinderen de scouting te vinden.

Speciaal bij de Hartelgroep zijn de drie groepen speciaal voor gehandicapten. Deze groepen kennen gespecialiseerde leiders waardoor er afgestemde activiteiten voor de groepsleden worden gehouden.

Het feest wordt deze dag afgesloten met een disco voor de oudere leden van de Hartelgroep. Voor de jongere kinderen was er een springkussen. Ook de radiogroep was actief. Zij legde vandaag via de ether contact met andere scoutinggroepen in Europa.

hartelgroep01hartelgroep02hartelgroep03hartelgroep04hartelgroep05hartelgroep06hartelgroep08hartelgroep09hartelgroep10hartelgroep11hartelgroep12 Foto’s L van Luik sr.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl