Hekelingen ontvangt Duitsers tijdens toernooi

vv-hekelingenOp zaterdag 15 Mei kent het toernooi bij Hekelingen weer teams uit het buitenland te gast.

Na met de Pasen al 5 Engelse en een Duits team te gast te hebben gehad en afgelopen zaterdag voor het eerst er Belgisch G-team te gast was op Hekelingen, zullen deze zaterdag 2 Duitse verenigingen een reis gemaakt hebben van meer als 400 cq 600 km.
Het zijn TUS Apelern D(bij Hannover) en FV Asch-Sonderbuch E (Blaubeuren, tussen Stuttgart en Munchen in). TUS Apelern verblijft na een tussenstop en toernooi in Steenwijk, vanaf donderdagavond in Brielle. FV Asch-Sonderbuch is vanaf woensdagavond al in Hoek van Holland. Vrijdags bezoeken samen met de mensen van jero Sports een dagje Rotterdam (Spido en in de middag rondleiding in de Kuip).

Naast deze 2 Duitse teams op dit toernooi voor B-C-D-E en F, zullen er ook teams meedoen uit Kerkrade – Halsteren – Steenbergen – Kapelle – Diemen en de regio’s Den Haag- Dordrecht en Rotterdam. Totaal komen er een kleine 40 teams toernooien met een kleine 500 actieve voetballers.

Toernooi start om 09.30 uur met een kleine openingsceremonie. Om 10.00 uur starten de eerste poule-wedstrijden. Na de middag vanaf 13.30 uur zijn er de kruisfinales gevolgd door de plaatsingswedstrijden. De Finale’s van de D-C en B staan gepland om achtereenvolgens 16.00 – 16.30 en 17.00 uur. Na de B-finale zal omstreeks 17.45 uur de prijsuitreiking plaatsvinden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl