Hellevoeters vertellen

oostkade-031Op zondagmiddag 18 oktober vertellen Hellevoeters over hun geschiedenis in Hellevoetsluis.

Onder het genot van thee en lekkers kunt u genieten van de verhalen van onder andere Arie van den Ban, Joop Parlevliet, Marco van Trierum en Thed van Brussel-de Reus. Het gesprek wordt geleid door Leo Blok en vindt plaats in de foyer van Theater Twee Hondjes.

In het kader van de Week van de Geschiedenis organiseert de afdeling Toerisme, Evenementen, Cultuur en Sport van de gemeente Hellevoetsluis deze talkshow “Hellevoeters Vertellen”. Hellevoetsluis heeft een rijke geschiedenis, vaak vormen de persoonlijke verhalen van de inwoners daarin de echte pareltjes; zij vormen de levende geschiedenis van onze stad.

Laat u verrassen door dingen die u nog niet wist, haal samen herinneringen op en praat mee tijdens deze bijzondere middag op  18 oktober van 15.00u tot 17.00 uur. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 14.30 uur .

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl