Hellevoeters vertellen…

hellevoet-vroegerOp zondagmiddag 7 februari vertellen Hellevoeters over hun geschiedenis in Hellevoetsluis.

Hellevoetsluis heeft een rijke geschiedenis, vaak vormen de persoonlijke verhalen van de inwoners daarin de echte pareltjes; zij vormen de levende geschiedenis van deze stad.

In het kader van het 50 jarig bestaan van de gemeente Hellevoetsluis organiseert de afdeling Toerisme, Evenementen, Cultuur en Sport van de gemeente Hellevoetsluis de talkshow “Hellevoeters Vertellen”.

Onder het genot van thee en lekkers kunt u genieten van de verhalen en anekdotes van onder andere Nieuw-Hellevoeter Wim van Rij, de oud-Hellevoeter Cor de Werker en Nieuwenhoornaar Henk de Vries die nog weten hoe het was toen iedere gemeente nog zelfstandig was. Maar ook Tineke (Warrenaar -) Kap, de laatst geborene uit de vml. gemeente Nieuwenhoorn, die in de nieuwe gemeente Hellevoetsluis in Nieuwenhoorn is opgegroeid, Jan Boot opgegroeid in Nieuw-Helvoet en Ina (Bontenbal –) Knops die haar jeugd aan de Opzoomerlaan heeft doorgebracht.

Het gesprek wordt geleid door Leo Blok en vindt plaats in de foyer van Theater Twee hondjes van 15.00u – 17.00u. De toegang is gratis. Zaal open om 14.30u.

In verband met de enorme toeloop bij de eerste talkshow en de beschikbare plaatsen is het noodzakelijk dat u vooraf kaarten reserveert bij Theater Twee Hondjes aan de Opzoomerlaan 106, telefoon 310473.

Laat u verassen door dingen die u nog niet wist, haal samen herinneringen op en praat mee tijdens deze bijzondere middag.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl