Hellevoeters vertellen…

hellevoet-vroegerOp zondagmiddag 13 juni vertellen Hellevoeters over hun geschiedenis in Hellevoetsluis. Hellevoetsluis heeft een rijke geschiedenis, vaak vormen de persoonlijke verhalen van de inwoners daarin de echte pareltjes; zij vormen de levende geschiedenis van de stad. In het kader van het 50 jarig-bestaan van de gemeente Hellevoetsluis organiseert de afdeling Toerisme, Evenementen, Cultuur en Sport van de gemeente Hellevoetsluis de talkshow “Hellevoeters Vertellen”. Onder het genot van een kopje thee en wat lekkers kunt u genieten van de verhalen en anekdotes van elkaar en in het bijzonder van de Hellevoeters die een plekje op het podium hebben gekregen. Wie was de eerste Hellevoeter in de in 1960 nieuw gevormde gemeente? En wie was die laatste Hellevoeter in 1959? Willian de Koster en Gerda van der Heiden groeiden op in de nieuwe gemeente Hellevoetsluis. Was dat anders dan de jaren daarvoor? Daar komt u vast achter want naast deze twee Hellevoeters komen ook Suus Waalboer en Truida van den Houten-Spruyt hun belevenissen in hun Hellevoet en Nieuw-Helvoet vertellen.

Het gesprek wordt geleid door Leo Blok en vindt plaats in de foyer van Theater Twee hondjes van 15.00u – 17.00u. De toegang is gratis. Zaal open om 14.30 uur..

In verband met de grote toeloop bij de eerdere talkshows en de beschikbare plaatsen is het noodzakelijk dat u vooraf kaarten reserveert bij Theater Twee Hondjes aan de Opzoomerlaan 106, telefoon 310473.

Laat u verassen door dingen die u nog niet wist, haal samen herinneringen op en praat mee tijdens deze bijzondere middag. De koffie/ thee staan klaar!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl