Hellevoetsluis organiseert integratiedebat

In het najaar organiseert de gemeente Hellevoetsluis een breed debat over integratie, waaraan inwoners, gemeente en diverse maatschappelijke organisaties uit Hellevoetsluis zullen deelnemen.

Het thema integratie speelt een belangrijke rol in Hellevoetsluis. Als één van de topprioriteiten van het college zijn op het gebied van integratie de afgelopen jaren diverse maatregelen genomen door de gemeente.

Het integratiedebat is een goede gelegenheid om meningen te inventariseren, de al genomen maatregelen nogmaals te communiceren en handvatten te krijgen voor het vormgeven van toekomstig integratiebeleid, vindt het college. Het doel van het debat is om de integratie van allochtonen in Hellevoetsluis te versterken.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl