Hellevoetsluis stelt gemeentelijke ombudsman aan

gemeentelijke-ombudsmanDe gemeenteraad van Hellevoetsluis is donderdag 25 maart akkoord gegaan met de benoeming van mevrouw mr. A.M. Zwaneveld tot gemeentelijke ombudsman.

Alle 21 uitgebrachte stemmen waren voor.
Hellevoetsluis is voor deze taak al geruime tijd aangesloten bij de ombudsman van de gemeente Rotterdam, net als veel andere steden in de regio.

Na het vertrek van de heer Van Kinderen diende evenwel nog een besluit genomen te worden over de benoeming van mevrouw mr. A. M. Zwaneveld die de heer Van Kinderen is opgevolgd.

De Gemeentelijke Ombudsman doet onderzoek naar het handelen van diensten en personen waar de gemeente verantwoordelijk voor is. Inwoners kunnen bij de ombudsman terecht indien zij in hun ogen niet juist behandeld zijn door de gemeente. De ombudsman kan een onderzoek instellen naar de handelswijze van de gemeente.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl