Het Best Bewaarde Sinterklaas Geheim

sinterklaas-maaswijkHet is weer de hoogste tijd voor een nieuw avontuur, van de allerbeste Pieten die Sinterklaas maar heeft.

Het zijn de elite pieten van het allereerste uur,
Het is de club van SpijkKids die steeds iets spannends beleeft.

Op zaterdag 1 december 2012 doet Sinterklaas WinkelCentrum Maaswijk aan de Hadewijchplaats in Spijkenisse aan, maar ook dit jaar komt Sinterklaas niet alleen…….

Hij heeft namelijk aan DIEGO, de Coolste Piet van Nederland gevraagd om alvast zijn aankomst voor te gaan bereiden, samen met nog 20 andere pieten, een pietenband, DJ-ME, zanger Andrew Dean en SpijkKids. Diego treedt live op, op het podium van WinkelCentrum Maaswijk om 13.45 uur.

Dit mag je echt niet missen, want het is namelijk allemaal gratis en Sinterklaas heeft naast de kruidnoten ook nog eens gezorgd voor cadeautjes voor de kinderen en voor de papa’s/mama’s, opa’s/oma’s en iedereen die komt voor gratis koffie/thee/warme chocomelk.

Kom op tijd!! Want tussen 12.00 – 13.00 uur worden er gratis loten uitgedeeld, waarmee je kans maakt op een Super Coole Prijs!! En jij wilt toch ook helemaal vooraan staan als Diego optreedt????? De trekking zal verricht worden door Sinterklaas zelf.

Er is nog veel meer te beleven deze dag die duurt 11.30 / 15.30 uur.
Kortom, dit is het Sinterklaasfeest van Spijkenisse wat je niet mag (wilt) missen dit jaar!!!!
Kijk voor het volledige programma op www.spijkkids.nl/sinterklaas

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl