Het Zeehelden Weekend 2009

Het Zeehelden Weekend 2009 viert zijn 2e editie op donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2009.

Stichting Cultuur & Recreatie Zuid-Holland, de gemeente Hellevoetsluis, diverse ondernemers en vrijwilligers hebben ook dit jaar het voortouw genomen om er een geweldig en verfrissend feest van te maken.

Met hart voor de vestingstad is er een boeiend programma samengesteld, dat gebaseerd is op de twee meest aansprekende karakterkenmerken van de vestingstad: Marinehistorie en Watersport.

Beoogde hoogtepunten zijn: het openingsspektakel in het Droogdok Jan Blanken, het muziekprogramma op het muziekplein, de KunstContainerTerminal, de ‘Rosse buurt’ in de Molenstraat, de Piratenspelen, het Shantyfestival en ‘Historie op Doek’.

De nieuwe programmaonderdelen gaan hand in hand met de vertrouwde elementen van het evenement: historische schepen, nautische markt en braderie, een kermis en helikopterrondvluchten en rondvaarten.Voor meer informatie, kijk op de website.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl