Het zit in de familie van Patrick S.

mallebosfaridaDe 34-jarige Patrick S., die ervan wordt verdacht de 21-jarige Farida Zargar te hebben vermoord, blijkt een halfbroer te hebben die is veroordeeld voor een bijna identieke moord.

De halfbroer van S. blijkt in het verleden ook een jonge vrouw op gruwelijke wijze te hebben vermoord.

Het gaat om toenmalig procesoperator Jos van der V. (41) die in juni 2000 zijn ex-vriendin, de 26-jarige caissière Roma Lonergan uit Zwartewaal, met een zakmes afslachtte.

Van der V. begroef haar lichaam bij een zandwinningmeer in Heenvliet. Toen het stoffelijk overschot werd gevonden, herinnerde een plaatselijke garagehouder zich Van der V.’s auto in de nacht van de verdwijning van Roma te hebben weggesleept. De man werd opgepakt, bekende en kreeg destijds zes jaar celstraf opgelegd wegens doodslag.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl