Hoofdletsel na ongeluk in Thomassentunnel

thomassentunnelBij een aanrijding in de Thomassentunnel is vrijdagochtend een 44-jarige man uit Dordrecht gewond geraakt.

De 44-jarige automobilist reed rond half elf in de richting van Rotterdam en kreeg pech met zijn auto. Hij zette de auto aan de kant en wilde via de vluchtstrook de tunnel uitlopen. De rijstrook werd afgekruist en voor twee andere rijstroken werd direct een snelheidsbeperking ingesteld.

Een 54-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wouw zag de rode kruizen door onbekende oorzaak over het hoofd en raakte op een moment de auto die op een kleine vluchtstrook stond. Vervolgens werd het slachtoffer door de vrachtwagen aangereden en enkele meters meegesleurd. Hij is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Door deze aanrijding ontstond er een tweede aanrijding tussen een aantal personenauto’s in de tunnel. Een bestuurder liep hierbij nekletsel op en is eveneens overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrachtwagenchauffeur is aangehouden en voor nader verhoor en onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

De verkeerspolitie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding.

De Thomassentunnel in de richting van Rotterdam, is tot half drie afgesloten geweest voor al het verkeer.

 

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl