Hoogste punt Leliepark bereikt

lellieparkOp dinsdag 20 april is de hoogste punt van de woontoren van het nieuwbouwproject Leliepark in Spijkenisse Noord bereikt.

Leliepark is gelegen aan het gouden randje van Spijkenisse Noord. Een kleinschalig plan met uitzicht op de oudste en mooiste park van Spijkenisse, het Hartelpark.

Het hoogste punt van dit project wordt gevormd door een woontoren van 12 bouwlagen. Dit punt is afgelopen dinsdag bereikt en gesymboliseerd door de vlag van Maasdelta te hijsen. De vlag is gehesen door de heren Henk Vermeulen (projectleider/hoofduitvoerder Vorm Bouw) en Pieter Boeter (manager Vastgoed Ontwikkeling van Maasdelta). Alle medewerkers van de bouw ontvingen na een korte toespraak door Pieter Boeter een attentie als dank voor hun inzet.

Leliepark

Aan de rand van Spijkenisse Noord “het Gouden randje” bouwt Maasdelta Groep het nieuwbouwproject Leliepark. Het project omvat 14 koopeengezinswoningen en een 12 bouwlagen tellende woontoren met 33 koopappartementen en een parkeerkelder.
Één van de eengezinswoningen is ingericht als modelwoning. Belangstellenden kunnen een afspraak maken bij één van de betrokken makelaars om de woning te bekijken.

Leliepark is onderdeel van ‘Noord in beweging’. Met het project Noord in Beweging wordt een grootschalig herstructurering in Spijkenisse Noord uitgevoerd door Maasdelta Groep en gemeente Spijkenisse.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl