Horecacontrole in Hellevoetsluis

bier-tappenGemeente Hellevoetsluis heeft op zaterdag 10 april een horecacontrole georganiseerd, waarbij de politie één van de partners was.

Andere partners bij de horecacontrole waren de sociale recherche, belastingdienst ondernemingen, bouw- en woningtoezicht, gemeentelijke boa’s, brandweer, douane, en toezichthouders drank- en horecawet.

Bij de horecacontrole zijn acht bedrijven/ verenigingen gecontroleerd binnen de gemeente Hellevoetsluis.

Resultaten

De politie heeft elf maal een proces-verbaal opgemaakt, waarvan vier voor geen exploitatievergunning; vier voor geen drankwetvergunning; twee voor geen vergunning speelautomaten; en één voor een Rad van Fortuin zonder vergunning.

Ook toezichthouders van de drank- en horecawet constateerden meerdere overtredingen. Zoals de aanwezigheid van sterke drank; de afwezigheid van leidinggevende; en voor de afwezigheid van een leeftijdsaanduiding.

Inspecteurs van de brandweer en bouw- en woningtoezicht constateerden 21 overtredingen. De sociale recherche stelt vier onderzoeken in naar mogelijke uitkeringsfraude. De belastingdienst stelt drie onderzoeken in naar de boekhouding van gecontroleerde bedrijven/ verenigingen. Ook stelt de douane twee onderzoeken in naar rechtmatige accijnzenheffing.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl