Inbreker achtervolgt in Oudenhoorn

politie8In Oudenhoorn is een 53-jarige vrouw gewond geraakt nadat ze had geprobeerd een inbreker aan te houden. Rond 18.30 uur hoorde de vrouw gestommel in haar eigen huis aan de Ruigendijk.

Toen ze poolshoogte nam trof ze een vreemde man aan in de keuken. Ze maande hem weg te gaan, wat hij ook deed, maar niet voordat hij een portemonnee meenam.

Hij ging er op de fiets vandoor.

De bewoonster pikte dat niet en zette met haar auto de achtervolging in. Ze reed de inbreker op de Zeedijk klem, waarna hij een paar rake klappen gaf aan de vrouw. Ze moest daarvoor naar de huisartsenpost. De man is er met haar auto vandoor gegaan en nog steeds spoorloos.

De politie heeft een zoekactie op touw gezet en hoopt getuigen te spreken; de gestolen auto is een grijze Hyundai Getz, met kenteken 39-NF-DD. Het zou gaan om een blanke man van in de 30, met een slecht verzorgd uiterlijk en blond haar.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl