Informatieavond Groenstructuurplan

Hellevoetsluis is bezig met het opstellen van een nieuw Groenstructuurplan. Dit plan dient ter vervanging van het Groenstructuurplan 1998 -2005.

In het nieuwe Groenstructuurplan zijn de ambities en doelen van de gemeente vertaald naar één overzichtelijke groenstructuur en wordt de visie van de gemeente Hellevoetsluis op het groenbeleid voor de komende 10 jaar uitgestippeld.

Op dinsdag 7 juli 2009 om 20.00 uur wordt in het gemeentehuis (Oostzanddijk 26), tijdens een informatieavond het concept plan gepresenteerd.

Het doel van de avond is om iedereen zo goed als mogelijk te informeren over de plannen en de mogelijkheid te bieden om te reageren. De avond is niet bedoeld om klachten in te dienen over de openbare ruimte. Hiervoor kunt u terecht bij meldpunt openbare ruimte 330250.

Het programma is als volgt:
19.45 uur Inloop
20.00 uur Welkom door Wethouder Joosten
20.10 uur Presentatie concept Groenstructuurplan Hellevoetsluis 2010-2020
20:40 uur Rondgang langs de plannen met mogelijkheid tot reageren
21:30 uur Afsluiting

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl