Inschrijving Grote Prijs van Rijnmond en Voorne-Putten 2010 geopend

gprvpKomend voorjaar zal de Grote Prijs van Rijnmond en Voorne-Putten weer van start gaan en de inschrijving hiervoor is thans geopend.

Bands, duo’s, solo- artiesten met zowel eigen werk als covers kunnen zich inschrijven via de website www.groteprijsrvp.tk.

In twee categorieën covers en non covers zal worden toegewerkt via een aantal voorronden naar twee halve finales en uiteindelijk een finale per categorie (afhankelijk van het aantal deelnemende bands of artiesten). De inschrijving kan gedurende de hele maand januari plaatsvinden en de voorwaarden staan op de website.

De locaties en tevens de organiserende partijen zijn Tex Mex (Spijkenisse), Stichting Tinte 400 (Verenigingsgebouw Tinte) en MACH (Hellevoetsluis). De data van de voorronden, halve finales en finales zullen z.s.m. op de website worden bekendgemaakt.

Wat valt er te winnen naast publiciteit en de welbekende bekers? Non coverbands: Optredens op Wallenpop 2010, Stompin’ Festival, Rockanje Live 2011, Cultureel Festival Hellevoetsluis, Zomerfeest Tinte, Tentfeest Oostvoorne en meer.

Coverbands: Optredens op Cultureel Festival Hellevoetsluis, Zomerfeest Tinte, optredens in Tex Mex en MACH. Kortom, wil je weten waar jouw favoriete band staat of heb je gewoon zin in een leuk optreden tijdens één van de voorronden en misschien wel halve finale of finale? Schrijf je dan z.s.m. in via www.groteprijsrvp.tk

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl