InSpijkenisse online, maar niet onbevlekt

inspijkenisse-onlineWethouder Gert-Jan ’t Hart lanceerde op donderdag 29 november om 16.15 uur de nieuwe website InSpijkenisse.nl. Dit gebeurde op het plein bij de Uitstraat, voor café Merz, waar de genodigden zich rond 16.00 uur verzamelen.

De nieuwe website is bedoeld om iedereen op de hoogte te brengen van de leuke dingen die er te doen zijn in Spijkenisse.

Op de website zijn activiteiten onder de noemers Cultuur, Overnachten, Sport, Uitgaan en Winkelen te vinden. Het geeft een overzicht van alle evenementen en uitgaanstips van Spijkenisse. Daarnaast is er allerlei informatie te vinden over het winkelen en het parkeren in Spijkenisse.

De website is een initiatief van de gemeente Spijkenisse en dient als ondersteuning van de promotie van het winkelcentrum en Spijkenisse als stad.

Er is veel commotie rondom dit charme-offensief van de gemeente. Procedures die normaal gevolgd hadden moeten worden zijn opzij geschoven. Een oud-raadslid, en persoonlijk vriend van de wethouder kreeg de order voor dit project. Andere lokale bedrijven werden uitgesloten. Hierover loopt inmiddels een klachtenprocedure bij de gemeente Spijkenisse.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl